zoeken X
30 okt

Regiobijeenkomst PPJ&J locatie Eindhoven

dinsdag 30 oktober 2018 om 15:30 - 20:00 u
Locatie: Igluu, Lichttoren 32 in Eindhoven (Google Maps)
Voor: Professionals, aanbieders en gemeenten
Kosten: gratis

Meld je hier aan   

Let op: deze bijeenkomst zit vol! Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst. Als er een plekje is, ontvang je bericht. 

Het doel van de jeugdwet is dat kinderen en jongeren gezond en veilig opgroeien. Daar waar dit niet vanzelfsprekend is, bieden professionals in de jeugdhulp en jeugdbescherming de best passende hulp. Het liefst preventief, in de leefwereld van het kind, in samenwerking met het gezin en andere hulpverleners, waarbij zelfregie zo ver mogelijk wordt bevorderd.

Om kwalitatief goede hulp te bieden is verdere professionalisering van jeugdhulp cruciaal. Hierin hebben professionals, aanbieders, gemeenten én cliënten allen een belangrijk aandeel. In een eerste bijeenkomst op 26 april hebben deze partijen een dialoog gevoerd over gedeelde waarden, uitgangspunten en ieders aandeel bij professionalisering.  In de regiobijeenkomst gaan we hier samen verder over in gesprek én aan de slag. Wat zijn jouw belangrijkste uitgangspunten bij verdere professionalisering van de jeugdhulp? Waar kunnen we afspraken over maken? Waar kunnen - en moeten we samenwerken en wat kan jij vanuit jouw rol doen om de kwaliteit van de jeugdhulp verder te versterken?